מתכון לגביניות מבצק עלים קצת אחרת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

 

 

 

הכנתי השבוע גביניות מבצק עלים אבל קצת אחרת .

בצורה ממש יפה .

סרטון שראיתי כאן באינסטגרם קרץ לי ונדלקתי על הרעיון של הקיפול.

בעלת העמוד בלוגרית איטלקיה מוכשרת , הגדירה את המאפים כסוג של ספוליאטלה שמכינים בצורה קלה ומהירה להכנה -בלי לקפל ולעבוד קשה.

מיד רצתי למטבח הוצאתי בצק עלים מהמקרר והכנתי גביניות יפייפיות לקינוח סופשבוע שלנו.

המילוי הכנתי עם ריקוטה בטעם תפוזי אבל אפשר להכין גם עם מילוי קלאסי של גבינה וצימוקים.

 

מתכונים עם בצק עלים 

המצרכים-

בצק עלים שמרית

200 גרם גבינה ריקוטה (או גבינה למאפים כמו טבורוג -טוב טעם-כנען)

50 גרם אבקת סוכר

כפית מחית וניל (או שקית סוכר וניל או כף אינסטנט פודינג)

כף קליפות תפוזים מסוכרות או צימוקים או אוכמניות מה שאתם אוהבים- אפשר בלי

אופן ההכנה –

מערבבים את מצרכי המלית .

פותחים את הבצק ומחלקים ל-10 ריבועים שווים או 8 תלוי בגודל שתרצו .

אני נעזרתי בסרגל כדי שיצאו שווים בגודל.

בעזרת גלגלת פיצה עושים חתכים על חצי מהריבוע .

מקפלים את החצי הלא חתוך על החתוך.

ממלאים בכפית מהמלית וסוגרים למשוש – תוכלו להעזר בסרטון המצורך למטה.

אופים בתנור מחומם על 180 מעלות כחצי שעה .

בוזקים אבקת סוכר ומגישים חמים או קר.

 

מצטרפים לעמוד שלי באינסטגרם – מלא סרטונים ומתכונים

מתנות קטנות האינסטגרם 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments