מאפינס פירות העונה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_4355

IMG_4348

 רעיון למאפינס קלים להכנה  שאפשר להכין מכל פרי שיש לכם במקרר.

תערובת בחושה  ועשירה בסוכר חום, סילאן, אגוזי מלך תמרים יבשים ותבלינים.

מתאים גם כקינוח לארוחות בשריות – המתכון הוא פרווה .

 

מצרכים ל- 12 מאפינס

2 ביצים
1/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס סילאן
1/3 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים או מים
גרד מתפוז או לימון
כוס קמח  + 2 כפות ( אני משתמשת בקמח שיפון )
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון, קורט ציפורן
2 תמרים קצוצים
3 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
1 אפרסק חתוך לקוביות
1 אגס או תפוח -קוביות
6-8 דובדבנים חתוכים או שזיפים
מעט מייפל לזיגוג

אופן ההכנה-

בקערה לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף סילאן,שמן, ומיץ.
לערבב לתערובת אחידה ולהוסיף את הקמח . להוסיף את הפירות החתוכים,
אגוזים ותמרים.

IMG_4302

להעביר לתבניות מאפינס,
IMG_4305

להכניס לתנור מחומם  180-170 מעלות לכחצי שעה עד 40 דקות.

לאחר שיצאו מהתנור לזגג במעט מייפל.
IMG_4341

IMG_4350

IMG_4345

 

עוגות עם פרי – מבחר מתכונים 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

כאן מאגר המתכונים לשבועות 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments