אורז חגיגי עם פול והמון ירק

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

אורז חגיגי עם פול והמון ירק

סיר אורז נהדר בשילוב פול ירוק טרי והמון עשבי תיבול ירוקים קצוצים .

אורז חגיגי טעים ומרשים .

יובל בני החליט להכין אורז עם פול ירוק טרי .

לתוך האורז הוא שילב את כל הירוקים שהיו במגירה במקרר.

יצא אורז עשיר וטעים.

ארוחה צמחונית נהדרת בסיר אחד !

תוספת חגיגית שיכולה להשתלב ולקשט את שולחן החג.

המצרכים –

כוס וחצי אורז יסמין או בסמטי

בצל רגיל קצוץ

כחצי כוס פול ירוק

2 בצלים ירוקים קצוצים

חצי חבילה עלי שמיר קצוצים

חצי חבילה עלי פטרוזיליה קצוצים

חופן עלי רוקט /תרד /מנגולד קצוצים

תבלינים

מלח ופלפל

אוהבים יותר תבלינים – תוסיפו מה שבא לכם.

להגשה – מיץ לימון טרי וגרידה של לימון

אופן ההכנה –

  • שוטפים היטב את האורז ומסננים
  • בסיר רחב מטגנים את הבצל להזהבה קלה ב- 2 -3 כפות שמן.
  • משלבים את האורז והפול.
  • מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים במלח ופלפל .
  • לאחר שהתבשיל רתח מעבירים מכוסה לאש נמוכה.
  • לאחר בישול של 10 דקות משלבים את כל הירוקים ומערבבים היטב.
  • ממשיכים בבישול של עוד כ15-20 דקות או עד שהאורז מוכן .
  • להגשה – סוחטים מיץ לימון טרי וגרידה של לימון שמוסיף המון !

נפלא וטעים !

אורז חגיגי עם פול והמון ירק

מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

” התפריט היומי” 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments