חיתוכיות קוקוס וריבה נוסטלגיות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

חיתוכיות קוקוס וריבה אהובות פרווה.

אחת העוגות הכי אהובות אצלנו בבית .

שכבת בצק פריכה נמסה בפה – ריבת תות ומרנג קוקוס .

ביס מושלם !

נסיון להכין אותה מקמח תופח של פסח יצא טעים,

עוגה שווה לימי הפסח . לאחר הפסח מחליפים בקמח רגיל 

השתמשתי בריבת תות שהכנתי השנה ממש בכמויות .

כאן מתכון לריבה 

המצרכים –      תבנית מרובעת  20/40

לפני שמתחילים – מצטרפים לעקוב אחרי עמוד האינסטגרם שלי

מתכונים וטיפים שיש רק שם !

 

 

איך מכינים חיתוכיות ריבה וקוקוס נוסטלגיות ?

להכנת הבצק –

4 חלמונים (מפרידים ביצים חלבונים שמים להקצפה במיקסר )

200 גר’ חמאה

1/2 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

גרידה מלימון

300 גר’ קמח תופח / קמח תופח כשר לפסח

כף מיץ או מים

למריחה –

חצי צנצנת ריבת תות 5-6 כפות

לשכבת מרנג קוקוס –

4 חלבונים

כוס סוכר

כוס ו – 3/4 קוקוס טחון

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

מחממים תנור ל- 175 מעלות

אופן ההכנה –

  • מניחים את מצרכי הבצק במעבד מזון ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים לתחתית.
  • מכניסים למקרר לחצי שעה.
  • מורחים שכבה נדיבה של ריבה מעל הבצק
  • מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב משלבים לקראת הסוף את האינסטנט פודינג.
  • מקפלים לתוך הקצף את הקוקוס בעדינות שהמרנג לא ישבר.
  • מעבירים את מרנג הקוקוס מעל הריבה.
  • מכניסים לאפייה של כ- 40 -50 דקות.
  • לחתוך את העוגה רק לאחר שהתקררה היטב.

 

חיתוכיות קוקוס וריבה נוסטלגיות ואהובות 

אוהבים או מכורים ל-  קוקוס ?

כנסו כאן כל המתכונים שלי עם קוקוס 

קינוחים לפסח – כל המתכונים המתוקים שתוכלו להכין בפסח 

מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

” התפריט היומי” 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments