עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
פסקל פרץ רובין עיתונאית אוכל וכותבת ספרים מוערכת ומחוננת,
אירחה אותי במדור שלה בעיתון סופשבוע של מעריב.
תודה לך פסקל על הפירגון – את מקסימה ושמחתי ממש להפגש איתך – היה יום מהנה ופורה !
כאן קישור לאתר הקולינרי של פסקל
מכיון שהגיעו אלי המון בקשות למתכונים –
מצרפת לכם את התמונות מיום הצילומים
מתכון לקדרה צמחונית/טבעונית
המתכון בבלוג כאן
קדירת אסאדו/אוסובוקו וירקות שורש ביין
המתכון כאן – קדירת אסאדו בתנור
קדירת אורז בתנור
כאן המתכון – עוף עם אורז בתנור
גולש הונגרי קלאסי
צילום – פסקל פרץ רובין
מתכון כאן
הכתבה במלואה כאן בקישור
וכאן מבחר מתכוני הקדרות שלי
מוזמנים לדף האינסטגרם שלי Bake_cook_food
Subscribe
Login
0 Comments