
עוגות הגבינה שלי הופכות למיוחדות לפי עונת הפירות .
כל פרי בעונתו – אז יש לי כבר שילובים רבים לימון,תפוז,תותים,דובדבנים,פירות יער ועוד…
הפעם הכנתי עוגה בציפוי תפוזי דם שממש עכשיו אפשר להשיג אותם בשווקים והעונה ממש קצרה.
בעקרון כל עוגת גבינה שאתם אוהבים תתאים לציפוי
מתכון לעוגת גבינה קלאסית
כאן כל מתכוני עוגות הגבינה השונות שלי
מצרכים לציפוי-
כ- 3 תפוזי דם
רבע כוס סוכר
כפית ג’לטין
רבע כוס מים
את הציפוי מכינים כך-
ברבע כוס מים ממיסים כפית ג’לטין.
סוחטים כחצי כוס מיץ מתפוזי הדם.
חותכים 2 תפוזים לפלחים ומניחים מעל העוגה.
מחממים את מיץ התפוזים עם רבע כוס סוכר ושאריות מהתפוזים.
לאחר 2-3 דקות בישול משלבים את הג’לטין לתוך התערובת מבשלים עוד כדקה ומורידים מהאש.
מסננים.
מקררים מעט ושופכים מעל העוגה.
מכניסים לקירור להתייצבות.
זה פשוט שילוב נפלא !
והצבע משגע !!!