
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
חיתוכיות קוקוס וריבה אהובות פרווה.
אחת העוגות הכי אהובות אצלנו בבית .
שכבת בצק פריכה נמסה בפה – ריבת תות ומרנג קוקוס .
ביס מושלם !
נסיון להכין אותה מקמח תופח של פסח יצא טעים,
עוגה שווה לימי הפסח . לאחר הפסח מחליפים בקמח רגיל
השתמשתי בריבת תות שהכנתי השנה ממש בכמויות .
המצרכים – תבנית מרובעת 20/40
לפני שמתחילים – מצטרפים לעקוב אחרי עמוד האינסטגרם שלי
מתכונים וטיפים שיש רק שם !
איך מכינים חיתוכיות ריבה וקוקוס נוסטלגיות ?
להכנת הבצק –
4 חלמונים (מפרידים ביצים חלבונים שמים להקצפה במיקסר )
200 גר’ חמאה
1/2 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון
300 גר’ קמח תופח / קמח תופח כשר לפסח
כף מיץ או מים
למריחה –
חצי צנצנת ריבת תות 5-6 כפות
לשכבת מרנג קוקוס –
4 חלבונים
כוס סוכר
כוס ו – 3/4 קוקוס טחון
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מחממים תנור ל- 175 מעלות
אופן ההכנה –
- מניחים את מצרכי הבצק במעבד מזון ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים לתחתית.
- מכניסים למקרר לחצי שעה.
- מורחים שכבה נדיבה של ריבה מעל הבצק
- מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב משלבים לקראת הסוף את האינסטנט פודינג.
- מקפלים לתוך הקצף את הקוקוס בעדינות שהמרנג לא ישבר.
- מעבירים את מרנג הקוקוס מעל הריבה.
- מכניסים לאפייה של כ- 40 -50 דקות.
- לחתוך את העוגה רק לאחר שהתקררה היטב.
חיתוכיות קוקוס וריבה נוסטלגיות ואהובות
אוהבים או מכורים ל- קוקוס ?
כנסו כאן כל המתכונים שלי עם קוקוס
קינוחים לפסח – כל המתכונים המתוקים שתוכלו להכין בפסח
מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
רוצים להיות מעודכנים ? מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק
” התפריט היומי”
מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן באינסטגרם
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
Subscribe
Login
0 Comments
Newest