עוגת תמרים תפוז רכה בחושה ועסיסית

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת תמרים עשירה בטעמה

עם ריח משככר של תפוזים טריים ישר מהעץ.

לכבוד ט”ו בשבט ובעונה הזו כשיש לי תפוזים טריים אני מכינה את העוגה הנפלאה הזו

קלה להכנה

בחישה מהירה ולתנור

מצרכים זמינים פשוטים שיוצרים עוגה נהדרת

תכינו תבנית אינגליש רגילה

אפשר להכפיל כמות ל-2 תבניות או עגולה 26

 

המצרכים –

2 ביצים

חצי כוס מיץ תפוזים

כפית גרידה מתפוז

חצי כוס שמן

2 כפות גדושות ממרח תמרים

רבע כוס סוכר- אוהבים מתוק תוסיפו עוד כף

מעט קינמון כחצי כפית

קורט מלח

4 תמרים מגולענים חתוכים לקוביות

כוס קמח +כף   (אפשר קמח כוסמין או שיפון )

כפית גדושה אבקת אפייה

רבע כוס אגוזי לוז או מלך טחונים גס

אופן ההכנה –

טורפים את הביצים עם הסוכר , מוסיפים ממרח תמרים שמן, מיץ ומערבבים היטב.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מעבירים לתבנית.

מכניסים לאפייה 170 מעלות כארבעים דקות.

בודקים שהעוגה מוכנה ואפויה במרכז לפני שמוציאים .

בעזרת קיסם שיוצא יבש.

לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור מזגגים למעלה מייפל או סילאן

מפזרים עוד חופן אגוזים למעלה .

מתכונים לעוגות בחושות 

מבחר ענק של מתכונים והצעות לארוחות השבת 

לוחצים כאן ומגלגלים 

תוכלו לראות מתכונים שלי גם  בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום

מצטרפים לעמוד שלי באינסטגרם 

קבוצת הווטסאפ שלי 

מתכונים ישירות לנייד !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments