עוגת גבינה ושוקולד לבן תחתית בלונדיז של שולמית כהן – קונדיטורים מתארחים בבלוג

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

עוגת גבינה חגיגית עשירה משולבת שוקולד לבן ותחתית נהדרת של בלונדיז.

 

לקראת שבועות אני מארחת בבלוג קונדיטורים מוכשרים מהרשת, שאני מאוד מעריכה .

התמונות שלהם בפייס ובאינסטגרם פשוט מושלמות ופניתי לכמה מהם שנענו בשמחה לאתגר.

 

העוגה המרשימה הבאה היא של  שולמית כהן  קונדיטורית מוכשרת ומקסימה 

 

 

היי,

שמי שולמית כהן ביום יום מזכירה ומנהלת חשבונות בערבים מתפנה לממש את אהבתי לאפיה .

לפני כ – 4 שנים ממישתי חלום והתמקצעתי בלימודי קונדטוריה בבית ספר בישולים .

המשכתי ללימודים בדנון ובין לבין,  הולכת לסדנאות שונות שמעניינות אותי

גם לנפש וגם כדי ללמוד ולהתחדש ולהיחשף לטרנדים ומגמות חדשות .

אופה עוגות וקינוחים למשפחה וחברים וגם לפי הזמנות ללקוחות שונים .

 

העוגה שאני משתפת לכבוד שבועות היא  עוגת גבינה ושוקולד לבן עם תחתית בלונדיז .

מצרכים לבלונדיז :

130 גרם חמאה

100 גרם שוקולד לבן

120 גרם סוכר

130 גרם ביצים

100 גרם קמח

לשילוב- 

פטל/אוכמניות/פטל שחור קפוא חופן מאחד מהפירות הנ:ל אפשר גם קפוא .

אופן ההכנה : מכינים תבנית בקוטר 22 משומנת .

מחממים תנור 160 מעלות .

להמיס יחד בפולסים קצרים במיקרוגל את החמאה והשוקולד הלבן .

להקציף במיקסר את הביצים יחד עם 120 גרם סוכר .

לאחד את 2 המסות בתנועות קיפול ולהוסיף את הקמח גם בתנועות קיפול עד להטמעה .

להוסיף את הפרי הקפוא ולהעביר לתבנית ולאפות כ 20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש .

להניח לצינון .

 

מצרכים לקרם גבינה :

להכין מראש 8 גרם ג'לטין .עם 40 גרם מים להניח בצד להתמצקות .

(אפשר לקצר תהליך ולשים במקרר).

300 גרם שמנת מתוקה

180 גרם שוקולד לבן

280 גרם גבינת שמנת

30 גרם סוכר

1 שקית סוכר וניל /או כפית תמצית וניל

גרידת קליפת לימון מחצי לימון (מי שלא אוהב אפשר לוותר )

 

אופן ההכנה:

להמיס במיקרו גל בפולסים קצרים 180 גרם שוקולד לבן ו150 גרם שמנת לשים בצד לקירור.

לערבב את הגבינה עם שקית סוכר וניל ו כף אחת מהסוכר .

להקציף את יתרת השמנת עם יתרת הסוכר לקצף יציב אך לא חזק מידי .

להמיס את הג'לטין ולהוסיף אותו לתערובת השוקולד לאחד את התערובת עם תערובת גבינת השמנת .

לתוכה לקפל את הקצפת בתנועות קיפול.

למזוג על תחתית הבלונדיז האפויה .

אופציה : אפשר לפני שמוזגים את התערובת גבינה מעל הבלונדיז

לשים פרוסות של תותים, או פטל טרי בעונה או כל פרי אחר שאוהבים .

ומעל למזוג את הקרם גבינה . להקפיא את העוגה .

להגיש אחרי הפשרה של שעה במקרר .

     

בתיאבון וחג שמח !!

תודה לך שולמית שהתארחת עם מתכון כזה מושלם בבלוג שלי !

 

לשולמית עמוד אינסטגרם פעיל כאן תוכלו לעקוב אחריה

טל' של שלומית להזמנות  – 050-5630417

והנה כמה מהיצירות של שולמית המוכשרת 

       

      

 

     

 

וכאן כל מתכוני שבועות שלי 

     
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments