עוגיות מגולגלות בצק נדיר במילוי מפתיע שעוד לא הכנתם

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי עוגיות מגולגלות מהבצק הכי טעים שלי.

המילוי ממש מפתיע וטעים .

לכל אוהבי חמאת בוטנים ובכלל בוטנים .

הכנתי מילוי משגע.

בצק נמס לתוך הפה והעוגייה יוצאת מדהימה.

היא הופכת בקלות לעוגייה טבעונית – פרווה

עם נטורינה רגילה או נטורינה בטעם חמאה החדשה , התחליף

המועדף עלי והכי קרוב לחמאה.

עוגייה שווה במיוחד

המצרכים-

לבצק –

*כוס מדידה אוניברסלית

לבצק –

4 כוסות קמח  (560 גרם )

שקית אבקת אפייה

שקית סוכר וניל

200 גר’נטורינה או נטורינה חמאה לפרווה/או חמאה

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

קורט מלח

2 כפות סוכר

גרידה מלימון או תפוז

המילוי – מספיק ל- 2 כרוכיות

כוס חמאת בוטנים

חצי כוס אבקת סוכר

רבע כפית קינמון

גרידה מתפוז

כחצי כוס בוטנים קלויים גרוסים

אופן ההכנה –

הכנת הבצק –

  • מכניסים את המצרכים למעבד מזון  או מיקסר או בחישה בידיים.
  • מעבד מפעילים בפולסים עד לקבלת בצק אחיד.
  • מכניסים לקירור לשעה לפחות.
  • מחלקים ל- 4

 

הכנת המילוי –

מערבבים את חמאת הבוטנים עם אבקת הסוכר.

מוסיפים קינמון.

פותחים את הבצק למלבן גדול .

מורחים מהמלית .מגרדים גרידה של תפוז מעל.

מפזרים חופן בוטנים גרוסים.

מגלגלים לכרוכית .

מעבירים לתבנית.

מכניסים את התבנית עם הכרוכיות למקרר לחצי שעה.

אחר כך פורסים לפרוסות יפות ומפזרים על גבי התבנית במרווחים.

אופים 170 מעלות 30 דקות או עד שרואים הזהבה קלה .

כמובן שאפשר להכין את העוגיות עם כל מילוי אחר

שוקולד תמרים ,ריבה וכו’

סרטון הכנה 

כל המתכונים פרווה

מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

 

כאן – מתכונים לארוחות השבת 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments