סלט אבוקדו חדשני ומעניין – רוצו להכין

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הוא סלט צבעוני יפה והכי חשוב השילוב יוצא טעים טעים.

אז בפעם הבאה שאתם מחפשים מה להכין עם אבוקדו תכינו את השילוב של הסלט

היפיפה הזה

הגשה ממש כמו במסעדה ,

מצוין כמנת פתיחה נהדרת לארוחת צהריים או

לארוחת ערב מושקעת וטעימה

צלחת עשירה בוויטמינים טעימה ובעיקר בריאה !

המצרכים-

2 אבוקדו בינוניים

1-2 עגבניות

חצי בצל סגול פרוס דק

סלק 1-2

חופן גבינה פטה עיזים (אפשר רגילה או בולגרית )

אפשר גם גבינה טבעונית מלוחה ללא חלב

שמן זית

חומץ בלסמי

מלח

פלפל שחור

מיץ לימון

אופן ההכנה –

את הסלק אני אופה בתנור אפשר להשתמש גם בסלק בוואקום.

מה שאני מציעה לכם תמיד לעשות – כשאתם מפעילים תנור עם עוגה או עוף או כל אפייה אחרת – תעטפו סלקים בנייר כסף ושימו בתנור ביחד.

כך אני עושה בסופשבוע ויש לי סלקים אפויים לכל השבוע .

אני מאוד אוהבת לשלב סלק בארוחות שלי .

אכילת סלק קבוע משפרת את הבריאות שלנו.

הכנת הסלט –

חתוכים עגבנייה לקוביות גדולות .

חותכים את הסלק לפרוסות או קוביות .

מתבלים עם חומץ בלסמי 1-2 כפות ומעט מיץ לימון.

את הבצל הסגול פורסים ומטפטפים עליו מיץ לימון.

מערבבים יחד עם הסלק .

מכינים צלחת הגשה

חוצים את האבוקדו ומוציאים מהקליפה.

פורסים כל חצי לפרוסות דקות ומניחים בצורה יפה על הצלחת .

מטפטפים מעט מיץ לימון ומלח

מסדרים את תערובת הסלק והבצל מעל .

ואז מסדרים את העגבנייה .

מקשטים בפירורי גבינה מזלפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הכל ומגישים.

סלט נפלא

אוסף עם מלא מלא מתכונים לכל הסלטים שלי 

תוכלו לראות מתכונים שלי גם  בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!!

מצטרפים לעמוד שלי באינסטגרם 

קבוצת הווטסאפ שלי 

מתכונים ישירות לנייד !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments