חיתוכיות עוגיות פרג פריכות בשכבות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

חיתוכיות או עוגיות פרג פריכות בשכבות  – קוביות של אושר 

אוהבים פרג? הגעתם למתכון הנכון !

ריבוי פרג מושלמים רכים ונמסים בפה עם מלית פרג חלומית .

בצק פריך ורך ומלית מענגת .

 

 

איך מכינים עוגיות פרג בשכבות ?

 

המצרכים – להכנת חיתוכיות עוגיות פרג פריכות בשכבות –

מכינים תבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה משומן

אפשר להכין בתבנית תנור על גבי ניר אפייה , לרדד הבצק לגודל של בערך 20/20 

המצרכים

150 גר’ חמאה

4 כפות שמן

1/4 כוס שמנת מתוקה

300 גר’ קמח

חצי כפית אבקת אפייה

קורט מלח

אופן ההכנה –

בקערה מניחים קמח וחמאה מערבבים מעט לתערובת פירורית מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים עד לקבלת בצק הומוגני, במידה וחסר נוזלים תוסיפו עוד שמנת.

מכניסים למקרר לשעה.

 

מלית פרג-
180 ג”ר פרג

כפית סולת
1/2 כוס חלב
120 גר’ סוכר -3/4 כוס 

שקית סוכר וניל
35 גר’ חמאה
גרד מלימון שלם

ביצה קטנה
3 כפות פירורי בסקויטים

להניח בסיר חלב ,פרג, סולת, וניל וסוכר ולבשל על אש קטנה כמה דקות עד שהתערובת מסמיכה.
להוריד מהאש להוסיף חמאה וגרד לימון. לקרר מעט.

לשלב גם את הביצה ופירורי הבסקוויטים.

להכניס לקירור למקרר (אם ממהרים אפשר לקרר בעזרת מי קרח).

אופן הכנת חיתוכיות עוגיות פרג פריכות בשכבות –

מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים.

מקמחים נייר אפייה ומרדדים כל חלק לגודל בערך 20/20 

מעבירים לתבנית על גבי נייר אפייה את שכבת הבצק.

מחלקים את תערובת הפרג ל- 2

מורחים בעדינות מחצית מהפרג על שכבת הבצק.

שוב מרדדים עוד חלק בצק ומניחים בזהירות מעל, נעזרים בנייר

ושוב שכבת פרג.

לסיום שכבת בצק אחרונה.

מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש על 175 מעלות.

אפייה של כחצי שעה – עד שהמאפה מזהיב קלות.

לאחר קירור חותכים לריבועים.

מאחסנים בקופסה אטומה.

מושלם !

חיתוכיות עוגיות פרג פריכות בשכבות המדריך המלא 

ריבועי פרג בשכבות – מתכון מושלם תכינו !

אוהבים פרג ? כנסו כאן לכל מתכוני הפרג שלי !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments