שניצלה – קציצות עוף מהמטבח הרומני

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

IMG_9296

שניצל’ה – קציצות  חזה עוף מטוגנות מהמטבח הרומני.

חמותי ז”ל נהגה להכין אותם בשבתות כשהיינו באים לארוחות .

תמיד מוגש עם פירה תפוחי אדמה וכרוב מאודה ברוטב עגבניות.

אצל חמותי הקציצה הייתה – שום עם בשר… מלא מלא שום !

 

אני מכינה עם  מעט שום, שיהיה יותר מעודן . מי שאוהב,יכול להוסיף .

הקציצות מאוד פשוטות בלי הרבה תבלינים – פשוט טעים!

 

קציצות עוף מטוגנות מהמטבח הרומני 

 

המצרכים-

800 ג”ר חזה עוף טחון

2-4 שיני שום כתושות ( אפשר להוסיף לפי טעם אישי)

1 ביצה

3 כפות פירורי לחם

מעט פפריקה מתוקה

מלח,פלפל

צלחת עם פרורי לחם לציפוי לפני הטיגון

יש לכם אינסטגרם ?

זה הזמן ללחוץ כאן ולהצטרף אלי לסטוריס ולתמונות מהמטבח !

 

אופן ההכנה-

לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה . להניח בקירור לכחצי שעה.

להניח בצלחת פרורי לחם ,  ליצור קציצות שטוחות.

אם דביק אפשר להרטיב מעט את כפות הידיים.

מצפים את הקציצות בפרורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה.

IMG_9294IMG_9296

מוגש לצד פירה וכרוב מאודה ברוטב עגבניות.

מתכון לכרוב מאודה-

1 בצל קצוץ לטגן במעט שמן, להוסיף 1/2 כרוב חתוך לפרוסות

לאדות מעט ולהוסיף כף גדושה רסק עגבניות, מלח, פפריקה פלפל שחור ומעט סוכר.

להוסיף כחצי כוס מים , להעביר לאש נמוכה  , לבשל 30-40 דקות.

IMG_9300

כאן מבחר מתכונים מהמטבח הרומני 

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

מתנות קטנות האינסטגרם 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

 

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments