
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
יש לכם בננה בשלה בסלסלה – אל תזרקו !
בואו להכין עוגיות מהירות וקלות להכנה,
פריכות וטעימות בטעם בננה קוקוס מעודן וגם פרווה טבעוני
מתכון מעולה לניצול הבננה הבשלה.
חצי שעה ויש לכם עוגיות נפלאות וטעימות בטעם בננה קוקוס.
המצרכים –
בננה בינונית מעוכה למחית חלקה
1/2 כוס קוקוס (40 גר')
1/4 כוס טחינה גולמית ( 50 גר')
60 גר' שמן קוקוס
1/3-1/2 כוס סוכר (80 גר' )
כוס קמח תופח
מערבבים את כל המצרכים לבצק אחיד .
קורצים עיגולים ומשטחים על נייר אפייה
מכניסים ל 12-15 דקות אפייה 175 מעלות
מוכן 🙂
כמה פשוט וטעים !
המתכון פורסם בעיתון לאשה
Subscribe
Login
0 Comments