מתכון לעצלנים -פשטידת ברוקולי שמכינים ב- 5 דקות והיא פשוט נפלאה
זו הפשטידה הכי קלה שיש והיא פשוט טעימה בטירוף.
אם משתמשים בברוקולי קפוא זה הופך להיות ממש קלי קלות.
את הפשטידה אפשר להכין עם כל ירק קפוא כמו כרובית או לקט ירקות או כמובן טריים-
ברוקולי ,כרובית או פטריות .
הפשטידה אני מכינה גם פרווה עם מיונז או חלבית עם שמנת
המצרכים-
2 אריזות הקטנות של ברוקולי טרי (או שקית פרחי ברוקולי קפואים)
4 ביצים
250 מ”ל שמנת מתוקה (במידה ורוצים פרווה מחליפים ב- 3 כפות מיונז )
4 כפות קמח תופח
2 כפות בצל מטוגן יבש (קונים בחנויות תבלינים )או אבקת מרק בצל
מעט פלפל שחור
מעט מלח
אופן ההכנה –
מחממים תנור 180 מעלות.
מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר עם מים רותחים ומעט מלח בערך 10 דקות בישול.
אם משתמשים בברוקולי קפוא אז רק חולטים במים רותחים ומסננים.
לקערה נערבב את כל המרכיבים – ביצים , שמנת , תבלינים וקמח.
נוסיף את הברוקלי ונעביר לתבנית – מלבנית הבינונית 20/30,
אפייה בערך 40 דקות או עד שרואים שהיא זהובה ויציבה.
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
איך ממירים ללא גלוטן?
קמח ללא גלוטן
היי, שבוע טוב, אפשרי עם שמנת לבישול 9% או 15% שיהיה פחות כבד?
כן