עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
אחד התבלינים הכי טעימים שיש!
מתאים לסלטים, סנדוויצ'ים וגם לבישולים .
טיפ ממני – ככל שהעונה מתקדמת קליפת הלימונים פחות מרירה.
הכנת לימון כבוש מלימוני סוף העונה היא מושלמת!.
הכנת לימון כבוש בייתי-
אך ורק מלימונים אורגנים – כאלה שגדלים בחצר שלכם או של השכנים
שוטפים היטב את הלימונים
חותכים לחצי ופורסים דק דק.
מכניסים לצנצנת מעוקרת , מפזרים מלח גס בין השכבות.
דוחסים בעזרת חצי לימון קטן ומכסים בשמן זית.
סוגרים את הצנצנת. ומניחים על השיש כ- 24- 48 שעות. ( בקיץ)
זהו מוכן !
מעולה לשלב בסלטים בבישול או סתם בסנדוויץ טונה.
ועם קציצות דגים זה מושלם !
לקבלת סלט ליים בילדי טריפוליטאי –
קוצצים את הלימון הכבוש ומוסיפים פלפלצ'ומה.
Subscribe
Login
0 Comments