לימון כבוש בייתי / ליים בלדי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

אחד התבלינים הכי טעימים שיש!

מתאים לסלטים, סנדוויצ'ים וגם לבישולים .

 

טיפ ממני – ככל שהעונה מתקדמת קליפת הלימונים פחות מרירה.

הכנת לימון כבוש מלימוני סוף העונה היא מושלמת!.

 

הכנת לימון כבוש בייתי-

אך ורק מלימונים אורגנים – כאלה שגדלים בחצר שלכם או של השכנים 

שוטפים היטב את הלימונים 

חותכים לחצי ופורסים דק דק.

מכניסים לצנצנת מעוקרת , מפזרים מלח גס בין השכבות.

דוחסים בעזרת חצי לימון קטן  ומכסים בשמן זית.

סוגרים את הצנצנת. ומניחים על השיש כ- 24- 48 שעות. ( בקיץ)

זהו מוכן !

מעולה לשלב בסלטים בבישול או סתם בסנדוויץ טונה.

ועם קציצות דגים זה מושלם !

לקבלת סלט ליים בילדי טריפוליטאי –

קוצצים את הלימון הכבוש ומוסיפים פלפלצ'ומה. 

מתכון לפלפל צ'ומה 

 

חזרה לעמוד הראשי !

 

 

 

 

 

 

תגובות

תגובות