לחמניות קשר בציפוי פסטו ופרמזן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אלה לחמניות שאתם חייבים להכין לחג

הן יפות מרשימות ומאוד מאוד טעימות

הבצק שמרים רב תכליתי לכל מאפי השמרים המלוחים.

חלה ,לחמניות,פוקצות וכו’

תכינו את הבצק הזה והוא ישמש אתכם בשבועות להכנת מגוון של מאפים

אפשר להכין יום מראש ולשים במקרר.

המצרכים-

ק”ג קמח – עדיף קמח לחם

2 כפות שמרים יבשים/50 גר טרי

4 כפות סוכר

6 כפות כפות שמן זית

כ- 3 כוסות מים

1 כף גדושה מלח

פסטו לפי כמות הלחמניות 3-4 כפות

חצי כוס שמן זית

רבע כוס פרמזן מגורדת

אופן ההכנה –

לקערת המיקסר לפורר שמרים עם כוס מהמים וכף מהסוכר.

לתת לתערובת לתסוס 10 דקות

להוסיף עוד כוס וחצי מים ואת שאר המרכיבים.

להתחיל בלישה איטית כ- 8 דקות כל אחד והמיקסר שלו.

במידה וחסר נוזלים והבצק ממש יבש תוסיפו בהדרגה עוד כחצי כוס (כ- 550 גר’ מים או טיפה יותר )

לתת לבצק התפחה של שעה.

בשלב הזה אפשר להכין מאפים או להוריד נפח לעטוף ולהכניס למקרר.

להכנת הלחמניות

לחתוך ולשקול 80-100 גר’ רצועה .

לערבב יחד פסטו שמן זית ופרמזן.

לגלגל כל חלק לרצועה.

לטבול בתערובת של הפסטו וליצור צורת קשר פשוט .

אפשר כל צורה אחרת של לחמנייה.

להניח על ניר אפיה.

התפחה של חצי שעה

ולתנור 190 מעלות 15-25 דקות .

לחמניות משגעות לאירוח ולהגשה .

במידה ורוצים פרווה מורידים את הפרמזן.

חוברת המתכונים לשבועות 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments