לביבות מכרוב ירוק הן לביבות היסטריות – אחת הלביבות הטעימות שתכינו !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות כרוב אכלתם כבר ? אחת הלביבות הטעימות שתכינו !

לביבות מכרוב ירוק הן לביבות היסטריות .

טעם מעולה והכנה ממש קלה – גם טעים ,גם לייט וגם בריא!

קיבלתי מחברים המון כרוב ירוק טרי מהשדה,

ומה שנשאר זה להכין ממנו מטעמים.

החלטתי להכין לביבות אפויות .

כרוב בכלל הוא ירק מאוד אהוב אצלנו בבית .

גם בסלטים,גם אפוי מאודה או מבושל.

פרוסות כרוב אפויות כמו סטייקים אני מכינה הרבה וממש אוהבים אצלי.

הלביבות הן דומות בטעם, אבל משודרגות בעוד כמה רכיבים טובים.

מכמה מצרכים ממש פשוטים שיש בכל מקרר ,אפשר להרכיב לביבה מושלמת !

יצאו לי 9 לביבות גדולות

מצטרפים אלי – מתנות קטנות באינסטגרם 

המצרכים-

חצי כרוב גדול פרוס דק

2 ביצים

בצל גדול קצוץ

מעט שמן זית

בצל ירוק קצוץ

מלח,

פלפל שחור

2 כפות קמח כוסמין מלא או פירורי לחם או כל קמח (גם ללא גלוטן)

לביבות מכרוב ירוק הן לביבות היסטריות – אחת הלביבות הטעימות שתכינו !

אופן ההכנה –

  • מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ להזהבה יפה.
  • מניחים בקערה את הכרוב החתוך דק, בצל ירוק קצוץ ותבלינים.
  • מוסיפים את הבצל המטוגן ,הביצים והקמח מערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • משמנים נייר אפייה שמונח בתבנית של התנור.
  • יוצרים לביבות שמנמנות משטחים ומניחים על גבי הניר
  • מטפטפים מעט שמן זית מעל כל לביבה .
  • מכניסים לתנור שמחומם על 190 מעלות
  • אפייה של בערך חצי שעה ,באמצע האפייה מומלץ להפוך את הלביבות.

לביבה שווה במיוחד – דלה בקלוריות,  טעימה בטירוף תכינו !

 

המון מתכונים מהמטבח הצמחוני 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
מיכל
5 months ago

שאלה.
אפשר להמיר לכרוב סגול, או אפילו לרכך אותו לפני עם מלח?