מג’דרה קינואה ועדשים גם טעים וגם בריא

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מג’דרה נהדרת שהכנתי השבוע ובמקום אורז או בורגול ,

הכנתי אותה עם קינואה.

לבצל המטוגן הוספתי גם גזר מגורד שנתן עוד טעם מצויין

וכך התקבל תבשיל נפלא וטעים.

מג’דרה קינואה ועדשים גם טעים וגם בריא

המצרכים –

3/4 כוס קינואה אדומה / רגילה

חצי כוס עדשים ירוקים או שחורים

גזר מגורד

בצל קצוץ

מלח  פלפל שחור

כמון לפי טעם

אופן ההכנה –

שוטפים ומשרים מעט את העדשים

את הקינואה מבשלים במי מלח עד לריכוך.

כך גם את העדשים

מסננים היטב

מטגנים בצל קצוץ להזהבה ומוסיפים גם את הגזר המגורד.

משלבים את הקינואה והעדשים , מתבלים בתבלינים ומערבבים היטב.

מכסים ומעבירים לאש נמוכה לבישול של עוד 5 דקות .

מוכן

תוספת נפלאה או ארוחה צמחונית נהדרת !

 

מתכונים עם קינואה 

המון מתכונים מהמטבח הצמחוני 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments