עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
לביבות כרובית עם קישואים – לביבות אפויות.
טעימות ממש והן אפויות ללא קלוריות מיותרות של טיגון.
השימוש בשמן הוא ממש מינימלי!
לביבות קלות להכנה .
- מכינים תערובת לביבות
- משמנים נייר אפייה
- מניחים כפות מהתערובת על נייר האפייה ואופים בתנור חם חם.
המצרכים ל- 15 לביבות גדולות ויפות
חצי כרובית בינונית מפורקת לפרחים
תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך וקוביות
2 קישואים גדולים מגורדים
בצל גדול קצוץ דק
3 בצלים ירוקים קצוצים
מעט עירית קצוצה, חופן עלי בזיליקום קצוצים
מלח, פלפל שחור
2-3 כפות קמח מלא /לבן/פירורי לחם או קמח ללא גלוטן
3 ביצים
אופן ההכנה –
מחממים תנור על 200 מעלות טורבו
- מבשלים את הכרובית ותפוח האדמה במי מלח עד לריכוך ומסננים היטב
- מרסקים את הכרובית ותפוח האדמה (אפשר לחתוך או לרסק עם מזלג)
- מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה יפה
- סוחטים את הקישואים מהנוזלים ומעבירים לקערה
- מוסיפים את הכרובית ותפוח האדמה ואת הבצל המטוגן,בצל,ירוק ושאר התבלינים
- מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים ליצירת תערובת אחידה.
- משמנים נייר אפייה בשמן זית
- יוצרים לביבות גדולות בעזרת כף – מניחים תלוליות “שמנמנות” מהתערובת על נייר האפיה.
- מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה
- באמצע האפייה הופכים את הלביבות.
מושלם
כנסו כאן כל מתכוני הלביבות שלי
מתכונים מהירים וקלים זה כאן
אוהבים כרובית ?
מתכונים עם כרובית
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.
Subscribe
Login
0 Comments