לביבות כרובית וקישואים – טעימות ובריאות וממש קלות להכנה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות כרובית עם קישואים – לביבות אפויות.

טעימות ממש והן אפויות ללא קלוריות מיותרות של טיגון.

השימוש בשמן הוא ממש מינימלי!

לביבות קלות להכנה .

  • מכינים תערובת לביבות
  • משמנים נייר אפייה
  • מניחים כפות מהתערובת על נייר האפייה ואופים בתנור חם חם.

המצרכים ל- 15 לביבות גדולות ויפות

חצי כרובית בינונית מפורקת לפרחים

תפוח אדמה בינוני קלוף וחתוך וקוביות

2 קישואים גדולים מגורדים

בצל גדול קצוץ דק

3 בצלים ירוקים קצוצים

מעט עירית קצוצה, חופן עלי בזיליקום קצוצים

מלח, פלפל שחור

2-3 כפות קמח מלא /לבן/פירורי לחם או קמח ללא גלוטן

3 ביצים

אופן ההכנה –

מחממים תנור על 200 מעלות טורבו

  • מבשלים את הכרובית ותפוח האדמה במי מלח עד לריכוך ומסננים היטב
  • מרסקים את הכרובית ותפוח האדמה (אפשר לחתוך או לרסק עם מזלג)
  • מטגנים את הבצל הקצוץ עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה יפה
  • סוחטים את הקישואים מהנוזלים ומעבירים לקערה
  • מוסיפים את הכרובית ותפוח האדמה ואת הבצל המטוגן,בצל,ירוק ושאר התבלינים
  • מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים ליצירת תערובת אחידה.
  • משמנים נייר אפייה בשמן זית
  • יוצרים לביבות גדולות בעזרת כף – מניחים תלוליות “שמנמנות” מהתערובת על נייר האפיה.
  • מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה
  • באמצע האפייה הופכים את הלביבות.

מושלם

כנסו כאן כל מתכוני הלביבות שלי 

מתכונים מהירים וקלים זה כאן 

אוהבים כרובית ?

מתכונים עם כרובית 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

 

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.

מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments