פשטידות של כרובית הכי אהובות אצלנו במשפחה.
הכרובית זמינה רוב ימות השנה ולכן אפשר תמיד להכין ממנה מטעמים.
אז לכל אוהבי הכרובית הנה לפניכם פשטידה שממש ממש קל להכין והיא מורכבת ממה שיש במקרר.
אין צורך במצרכים מיוחדים.
תתאים לכם גם לחגים כי חייבת להיות פשטידה אחת מכרובית.
מעולה גם לשומרים על המשקל , משביעה וטעימה וגם צמחונית!
אז קדימה לעבודה בקלות
תרצו לראות איך הכנתי בסרטון קצר כאן באינסטגרם שלי
מכינים תבנית 20/20
מחממים תנור 180 מעלות
המצרכים-
כרובית בינונית
בצל קצוץ
3 ביצים
1/4 כוס שמנת מתוקה (לפרווה 2 כפות מיונז)
כף קמח (אפשר כל קמח גם ללא גלוטן)
מלח פלפל שחור
כף בזיליקום קצוץ דק
*לתערובת אפשר להוסיף 100 גרם גבינה מגורדת צפתית או צהובה.
חופן פירורי לחם (לא חובה למי ששומר על המשקל )
אופן ההכנה –
חותכים כרובית לפרחים, מבשלים את הכרובית כמה דקות במים עד לריכוך קל.
מסננים היטב .
מעבירים את הכרובית לתבנית
בקערה טורפים את המרכיבים הנוספים, מוסיפים את הבצל המטוגן.
מערבבים היטב ושופכים מעל פרחי הכרובית.
מערבבים קלות .
מפזרים פירורי לחם .
מכניסים לאפייה חצי שעה 40 דקות או עד שמזהיב.
נפלאה ונהדרת .
חוברת מתכונים לשבועות – לוחצים כאן
מתנות קטנות באינסטגרם – מצטרפים ועוקבים ! כל הסירטונים שם
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “