עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
תוספת מצויינת וטעימה לכל אוהבי התרד.
ארוחה מושלמת לצמחונים -טבעונים.
קל ופשוט להכנה , גם טעים גם בריא!
כוס אורז בסמטי
2 כוסות תרד טרי שטוף קצוץ
1/2 כוס עדשים שחורות
בצל קצוץ
משרים את העדשים כשעה במים.
מבשלים במי מלח כ-5 דקות עד לריכוך. מסננים.
מבשלים את האורז במי מלח -כמו שמבשלים פסטה. ( כ- 10 דקות בישול)
מסננים.
בסיר טפלון מניחים 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל.
משלבים את התרד הקצוץ ומטגנים מספר דקות.
משלבים את העדשים והאורז.
מתקנים תיבול – מלח, פלפל.
מוסיפים 2-3 כפות מים . מכסים את הסיר.
מעבירים לאש נמוכה לבישול של כרבע שעה.
מוכן !
אני הגשתי עם קציצות שניצלה – זה מושלם 🙂
Subscribe
Login
0 Comments