עוגיות פרח ריבה

   

 

עוגיות פרח ריבה 

אחת העוגיות האהובות והפופולריות ביותר.

בצק פריך חמאתי נמס בפה במילוי ריבה בייתית טובה .

תגידו יש יותר טוב מזה ?

וחוץ מזה מעולה לניצול ריבות בייתיות שמונחות במקרר… ואצלי יש הרבה כאלה 😉

לעבודה קלי קלות,

 

הבצק- 35-45 עוגיות תלוי בגודל הרצוי

250 גר' חמאה

1/2 כוס סוכר

ביצה

שקית וניל

גרד לימון

4 כפות שמנת מתוקה

1/2 כוס קורנפלור

1/2 2 כוסות קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

 

בקערה מניחים חמאה רכה, סוכר, שמנת וביצה.

מערבבים היטב. משלבים את שאר המרכיבים.

מאחדים לבצק הומוגני.

מכניסים למקרר למנוחה של כשעה.

 

מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח.

קורצים צורות רצויות. 

מכניסים לאפייה לתנור מחומם 170 מעלות לכ- 15 שעה.

הבצק צריך להזהיב ממש מעט.

מקררים , מורחים בריבה איכותית שאוהבים.

סוגרים לסנדוויץ ומתענגים מכל ביס 🙂

 

 

אהבתם את המתכון ? אשמח אם תכתבו לי כאן למטה תגובה!

כנסו לעוד מתכוני עוגיות שלי 

 

 

תגובות

תגובות