פשטידת פטריות – להיט

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פשטידת פטריות זו אחת הפשטידות האהובות עלי .

היא קלה להכנה כל כך טעימה שאתם חייבים להכין

מכילה בעיקר פטריות ובצל עם קצת מרכיבים שיוצרים ביס נהדר .

ללא תחתית , ללא בצק

קייצית וטעימה שווה להכין אותה

היא מככבת אצלי בכל ארוחה חלבית

פשוט נהדרת

 

המצרכים –

סלסלה וחצי של פטריות טריות

3 בצלם קצוצים דק

חתיכה של כרישה כ- 20 ס”מ קצוצה

50 גר’ חמאה

כוס ורבע חלב

4 כפות קמח

3 ביצים

חצי קופסה שמנת מתוקה

חצי כוס גבינה צהובה /מוצרלה/גאודה

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט בזיליקום יבש

מעט אגוז מוסקט מגורר

אופן ההכנה –

מטגנים את הבצל הקצוץ עם החמאה .

מוסיפים גם את הכרישה הקצוצה.

מטגנים היטב עד שמזהיב קלות.

מוסיפים פטריות פרוסות דק.

משאירים כמה פרוסות יפות לקשט למעלה את הפשטידה (לא חובה)

מטגנים עד שהפטריות מאבדות נפח .

מעבירים לקערה .

מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים לתערובת אחידה.

משמנים היטב בשכבה תבנית  קוטר 22 עם חמאה .

מפזרים מעל כף של פירורי לחם לבנים.

מוזגים את התערובת של הפשטידה.

מקשטים בפטריות שהשארנו בצד.

אופים בתנור על 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה היטב ויציבה בערך 40-50 דקות.

בתאבון !

מבחר מתכונים צמחונים 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
אורית
1 year ago

כמה פטריות במשקל בבקשה?