סלט השף – סלט עשיר לאירוח מתאים במיוחד לשבועות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

את הסלט הזה הכנתי יחד עם יובל בני .

הרעיון לסלט ומה להכניס לתוכו עלה תוך כדי ההכנה .

פתחנו את המקרר, והוצאנו את כל מה שהיה במגירות ושיכול להתחבר לסלט עשיר ומרשים לחג  וכמובן שיהיה גם טעים.

יצא סלט מטורף,

טעים קודם כל, וגם יפייפה.

מכיל ירקות ירוקים בעיקר ,ולי היה חסר קצת צבע אז הוספנו גם צנונית .

המצרכים-

חסה לבבות חתוכה גס

כמה עלי חסה צבעונית מסולסלת

קולורבי חתוך לקוביות

תפוח עץ ירוק סמיט חתוך לקוביות עם הקליפה

6 צנוניות חתוכות קוביות

מלפפון ירוק גדול

בצל ירוק פרוס דק

עלי פטרוזיליה

1-2 קישוא

כ- 50 גר’ גבינת בולגרית עיזים/פטה רגילה

חופן מזמרי שקדים קלויים

פלפל צ’ילי שבבים לפי טעם

לויניגרט-

שן שום

כף חומץ תפוחים(אפשר בלסמי)

כפית חרדל

כף סילאן

כרבע כוס שמן זית

מיץ מליים (או לימון)

מלח

אופן ההכנה –

חותכים את הקישוא ל-4

חותכים כל רבע עם סכין שתי וערב ומניחים על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית.

צורבים היטב משני הצדדים ומוציאים.

מכינים את הויניגרט – לבלנדר מכניסים את כל המרכיבים וטוחנים עד לקבלת ויניגרט.

מכינים את הירקות החתוכים לקוביות – קולורבי, תפוח , מלפפון, צנונית,בצל ירוק ופטרוזיליה

מזלפים מעל מעט מיץ לימון ומלח גס. מערבבים עם  הויניגרט.

מסדרים בתחתית צלחת הגשה גדולה את החסות .

מניחים במרכז את הירקות . מעל מניחים את הקישוא הצרוב .

מפזרים גבינה בנדיבות , שקדים ושבבי צ’ילי.

מגישים לשולחן וזה מושלם !

כאן הסרטון של הסלט שעלה באינסטגרם שלי 

ממליצה להכין את הסלט הזה ,סלט ממש מוצלח ומפנק ומתאים לשבועות

והאורחים שלכם ישתגעו ממנו,  גם יפה ובעיקר טעים

יש לכם אינסטגרם ? אל תפספסו את הסרטונים שלי !!!

מצטרפים עכשיו לעמוד שלי ועוקבים אחרי 

חוברת המתכונים לשבועות 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments