עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
שומשומיות מהירות
זה אחד המתכונים הכי קלים להכנה
ובקיץ זה מעולה כי זה מהיר ולא עומדים שעות במטבח
חטיף מעולה שיש בקופסה תמיד לנשנש
המצרכים-
חצי כוס סוכר
כוס שומשום – אפשר מלא
רבע כוס גרעיני דלעת
אופן ההכנה –
חצי כוס סוכר לחמם בסיר כבד עד שהופך לקרמל
ואז להוסיף כוס שומשום עם רבע כוס גרעיני דלעת
לערבבב עוד כדקה על האש.
לשמן נייר אפייה .
להעביר את התערובת מעל הנייר ולרדד עם עוד נייר מעל לעובי של חצי ס”מ.
להכניס לאפייה 170 מעלות 3 דקות.
להוציא ומיד לחתוך לקוביות עם סכין חדה.
לאחסן בקופסה אטומה
חטיף נפלא ומהיר
ממליצה להכפיל כמויות !
בואו לראות סרטון הכנה באינסטוש
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
אני לא משתמשת בסוכר לבן, רק בתחליפי סוכר. האם זה עדיין יצליח?