שבלול פילו במילוי תרד וגבינות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

 

 

 

מתכון לעלי פילו בהכנת בייתית תוכלו למצוא כאן 

 

1eb38b42-bfa2-4346-8472-f777a4dafdd6

 

מאפה שבלול עלי פילו מטריף! האורחים שלי ממש השתגעו ממנו בשבועות האחרון !

עלי פילו עדינים ופריכים במילוי תרד וגבינות ,

כל כך טעים ופשוט להכנה.

במילוי שלי שילבתי גבינות שהיו לי בבית , אפשר לשלב גבינות נוספות

מוצרלה, בולגרית, צפתית ,מה שאוהבים.

עלי הפילו מקבלים כל מילוי באהבה… כמובן בשילוב עם התרד.

אוהבים לבשל? הגיע הזמן להגשים את החלום למטבח מעוצב ומאובזר. עיצוב וייצור מטבחים בהתאמה אישית. לפרטים נוספים הכניסו שם ומספר טלפון:

f834c592-a122-4fd1-b402-ff9e421c2df2

 

המצרכים -לשני שבלולים

המילוי-

קופסת עלי תרד בשרני (תורכי)

 קופסת קוטג'

1/2 קופסה גבינה לבנה

חצי כוס צפתית מגורדת

רבע כוס פטה עיזים מפוררת

4 כפות פרמזן מגורדת או קצ'קבל

ביצה

פלפל שחור

6 עלי פילו גדולים

30-50  ג"ר חמאה מומסת או שמן זית 

 

 

חולטים את התרד במים חמים ( אפשר לשים במיקרו לדקה).

סוחטים וקוצצים אותו היטב, ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים לתערובת אחידה.

 

 

כל עלה חותכים לחצי . יוצרים שבלול אחד מכל 3 עלים.

 

מורחים מעט חמאה על העלה, מניחים בקצה העלה מילוי לאורך ומגלגלים לכרוכית.

 

e7f6dd3c-6696-4b9d-96b4-dcdb4e669e53  6dc854aa-8dc5-4958-be3f-a4891af8543d

מניחים בתבנית ומגלגלים לצורת שבלול.

ממשיכים כך עם העלים הנוספים ומחברים לשבלול גדול .

להבריש בחמאה .

להכניס לאפייה לכ-45 דקות.

1eb38b42-bfa2-4346-8472-f777a4dafdd6

05b46588-01b2-444e-8807-3c22e8377c07

 

מאגר ענק של מתכונים לשבועות 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

דף האינסטגרם הטעים שלי –  מתנות קטנות האינסטגרם 

 

חזרה לדף הראשי !

 

 

תגובות

תגובות