רוטב רוזה לפסטה עם טוויסט מפתיע במיוחד

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

השבוע הכנתי לארוחת ערב פסטה ברוטב רוזה עם כמה תוספות שהולידו

רוטב חדש ומעניין , צלחת מהממת וטעימה בצורה בלתי רגילה.

לא יכולנו להפסיק ולאכול מהצלחת .

כל המשפחה נהנתה.

הרוטב קצת חרפרף אבל עדין ,

את הירקות מכניסים לתנור ואחר כך טוחנים יחד למיחת חלקה

עם שמנת ועוד כמה תוספות

יצא מדהים.

המצרכים-

5 עגבניות גדולות בשלות חצויות

חצי פלפל אדום -גמבה

פלפל ירוק חריף- לפי טעם חצי או שלם או פחות

4 שיני שום

בצל לבן חתוך ל-4

שמן זית

50 גר’ חמאה

רבע כוס שמנת מתוקה או חצי כוס שמנת לבישול

מלח

פלפל שחור

מעט בזיליקום יבש

בהגשה

גבינת פרמזן מגורדת

גרידה מלימון

אופן ההכנה –

מניחים על נייר אפייה עגבניות , בצל, שיני שום ופלפלים.

מזלפים מעל מעט שמן זית

מכניסים לתנור לאפייה 190 מעלות כחצי שעה ,עד שכל הירקות רכים ואפויים.

מעבירים את הכל לבלנדר או כלי עמוק כדי לטחון .

אני משתמשת בבלנדר מוט.

טוחנים הכל יחד  למחית חלקה.

מוסיפים חמאה ושמנת.

מעבירים למחבת רחבה.

בזמן שמכינים את הרוטב ,

מבשלים פסטה כל שהיא אני אוהבת טליאטלה או ספגטי או

פטוצ’יני מה שאתם אוהבים.

מעבירים את הפסטה ישר מסיר הבישול ללא המים לתוך הרוטב.

מערבבים היטב.

מגישים בצלחת עמוקה .

מגרדים פרמזן בנדיבות ומעל גרידה של לימון .

זה מנה פשוט נפלאה !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments