קראמבל שוקולד משגע וטעים עם שלל פירות העונה
קינוח מרשים וטעים בכמה דקות של עבודה.
משתמשים בפירות שיש במקרר להכנת קינוח מושלם.
הקינוח הוא גם פרווה וטבעוני ללא מוצרי חלב.
המצרכים ל- 2 מנות בכלים שאפשר להכניס לתנור.
לקראמבל שוקולד-
1/4 כוס שמן
2 כפות טחינה
2 כפות ממרח תמרים
2 כפות סוכר
גרידת מלימון או תפוז
כף קקאו
חצי כוס קמח
כפית מיץ לימון
1/4 כוס שקדים טחונים
חופן שבבי שקדים מולבנים
מערבבים את כל המצרכים ויוצרים תערובת פירורית.
מכינים את הפירות-
תפוח עץ גדול
2 אפרסקים
1-2 משמשים או נקטרינות
2 שזיפים
כוס ענבים
חופן פירות יער
כף קמח
2 כפות סוכר
גרד מלימון
חותכים את הפירות לקוביות .
משלבים סוכר,גרד לימון וקורנפלור ומערבבים היטב.
מניחים את הפירות בתוך הכלים.
מפזרים את פירורי הקראמבל מעל הפירות.
מכניסים לתנור מחומם ל- 180 מעלות לכ 40 דקות.
תענוג
לא אוהבים בטעם שוקולד? תורידו את הקקאו ותוסיפו עוד כף קמח שקדים