
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
קציצות חזה עוף טחון בשילוב פסטו, מטוגנות במעט שמן זית .
קציצות קלות ומהירות להכנה.
מנה נהדרת ודלת קלוריות.
המצרכים-
500 ג"ר חזה עוף טחון
1 ביצה
1 כף פסטו
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל
3 כפות פירורי לחם- קמח מצה בפסח
שמן זית לטיגון – לא עמוק
אופן ההכנה-
להניח את הבשר הטחון בקערה , להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב.
במחבת טפלון לשים מעט שמן זית כ- 3 כפות ,לחמם היטב.
להכניס את הקציצות לטיגון/צליה משני הצדדים. עד להזהבה יפה.
אפשר להגיש עם תוספות שאתם אוהבים,
כמו ירקות מבושלים או תפוח אדמה /בטטה אפויים.
בתאבון!
ואם נשארו לכם קציצות . לאחר קירור אפשר לחתוך ולהתפנק על פרוסת לחם
Subscribe
Login
0 Comments
Newest