אנחנו בבית מאוד אוהבים קציצות .
ואם משלבים לתוכם ירקות,
הן הופכות להיות אווריריות ומקבלות את הטעמים באהבה -במיוחד קציצות על בסיס חזה עוף.
הכנתי קציצות מחזה עוף משולבות עם פטריות טריות ושמיר .
טעם מושלם ועשיר לכל אוהבי הפטריות.
המצרכים –
500 גר' חזה עוף טחון
כחצי סלסלת פטריות טריות
2-3 שיני שום כתושות
ביצה
2 כפות פירורי לחם לתערובת
מלח, פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
חופן נדיב שמיר קצוץ (מי שלא אוהב יכול להחליף בירק אחר כמו בזיליקום,פטרוזיליה וכו')
לציפוי ככוס פירורי לחם
איך מכינים קציצות עוף עם פטריות ?
מניחים בקערה את העוף הטחון .
קוצצים היטב את הפטריות ומשלבים לעוף. משלבים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן לטיגון עמוק. (טיגון של הקציצות בשמן עמוק מונע ספיגה של השמן לתוך הקציצה).
מצפים את הקציצות בפירורי לחם ומכניסים לטיגון עד להזהבה יפה מכל הצדדים.
מניחים על נייר סופג .
מכינים תוספות מעולות כמו אורז צהוב וסלט כרוב ומתענגים מכל ביס 🙂
קציצות עוף עם פטריות ושמיר – ארוחת צהרים מושלמת !!!