קישואים ממולאים ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה טרייה – סיר חגיגי ומרשים !
קישואים ממולאים מופלאים בשיטה שונה מהרגיל .
ממש ממש קלה להכנה ואני בטוחה שתאמצו אותה.
שילוב של ירקות טריים ברוטב עגבניות יוצר סיר מופלא, עשיר בטעמים ומרקמים.
פשוט תענוג !
את הסיר הכין יובל בני השף הפרטי של המשפחה .
יובל קורא להם גלגלי קישואים ממולאים.
קישואים ממולאים ברוטב עגבניות ושעועית ירוקה טרייה – סיר חגיגי ומרשים !
לפני שמתחילים חשוב מאוד! כדי לראות את המתכונים החדשים שלי – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
וגם מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק
המצרכים –
תערובת הבשר –
400 גר’ בשר טחון (עם שומן כבש)
בצל קצוץ דק
ביצה
מעט בהרט למפרום
מלח פלפל לפי טעם
4-5 קישואים פרוסים לעובי של כ- 3 ס”מ
מכינים קערה עם קמח תפוחי אדמה(אפשר קמח מצה דק )
וקערה עם 2 ביצים טרופות
לרוטב –
בצל קצוץ
חופן כ- 5-6 שיני שום ירוק טרי שלמות (אם אין משתמשים בשום רגיל )
כוס שעועית ירוקה טרייה
עגבניה גדולה בשלה פרוסות
כף גדושה רסק עגבניות
מלח , פלפל ומעט בהרט
אופן ההכנה –
- מכינים את תערובת הבשר
- מערבבים את כל המצרכים לידי תערובת אחידה
- פורסים את הקישואים ומרוקנים את האמצע .
- יוצרים קציצות קטנות מהבשר ומהדקים לתוך פרוסות הקישואים.
- טובלים את הקישואים הממולאים בקמח ובביצה ומטגנים בשמן משני הצדדים
- מעבירים לנייר סופג.
- מכינים את הציר –
- בסיר רחב מטגנים את הבצל ומשלבים את שאר המרכיבים כולל התוכן שהוצאנו מהקישואים.
- מסדרים את הקישואים הממולאים מסביב ומוסיפים כחצי כוס מים .
- מבשלים חצי שעה .
סיר מופלא וטעים
חגיגי ומרשים
קישואים ממולאים קצת אחרת ברוטב נפלא ועשיר
לוחצים כאן – לקבלת חוברת המתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
רוצים להיות מעודכנים ? מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק
” התפריט היומי”
מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן באינסטגרם
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”