פשטידת תפוחי אדמה ומצות לפסח

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פשטידת תפוחי אדמה ומצות בשילוב מנגולד או תרד .

 

פשטידה קלה ומהירה והיא מסוג המאכלים שאני הכי אוהבת להכין בפסח .

במקום להתחיל ולטגן לביבות עם המון שמן מכינים פשטידה שלמה במחבת .

את הפשטידה הכנתי פרווה ללא גבינות אבל בהחלט ישנה אפשרות לשלב

לתוך התערובת חופן של גבינה מגורדת או גבינה צפתית, בולגרית.

הפשטידה יכולה להתאים לארוחות ערב או כתוספת לארוחת צהריים.

מנה צימחונית מעולה !

איך מכינים פשטידת תפוחי אדמה ומצות לפסח בקלי קלות ?

 

המצרכים –

תפוח אדמה גדול מבושל ומגורד

חבילה עלי מנגולד או תרד

בצל סגול/רגיל קצוץ

2 מצות שבורות

חצי כוס מים רותחים

2 ביצים

מלח, פלפל

כף שמן זית

אפשר לשלב גם עשבי תיבול כמו בזילוקים

ולהוסיף בצל מטוגן.

 

אופן ההכנה –

שוברים את המצות לחתיכות ומשלבים את המים.

מערבבים היטב.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.

מחממים כף שמן במחבת נונסטיק.

מעבירים את התערובת ומהדקים היטב.

 

לאחר 5 דקות על אש גבוהה , מעבירים לאש נמוכה לעוד 10 דקות.

בעזרת צלחת הופכים לצד השני – לפני כן משמנים שוב בשמן את תחתית המחבת.

מוכן !

פשטידת תפוחי אדמה ומצות שווה

כאן מבחר פשטידות המחבת שלי 

מתכוני פסח נוספים 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

 

חזרה לעמוד הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments