עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מתקרבים לחנוכה … למה שלא נכין משהו מטוגן 😉
פרוסות תפוח עץ מצופים בתערובת פנקייק – פינוק אמיתי
2 תפוחי סמית גדולים
כף ליקר או ברנדי
1/2 כפית גרד לימון
לתערובת הפנקייק-
1 ביצה
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
125 ג"ר קמח תופח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית גרד לימון
שמן לטיגון עמוק
לקישוט- מעט אבקת סוכר קינמון, ומייפל
אופן ההכנה –
לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה, כאשר התפוח נשאר שלם.
לפרוס את התפוח לכ-6 פרוסות.
לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים לתבל בגרד לימון ולהניח בצד.
תערובת הפנקייק-
לערבל את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
לחמם שמן לטיגון עמוק במחבת טפלון, לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת ולטגן כ2 דקות מכל צד.
להניח על נייר סופג.
להגשה מייד- טעים מעט חם
Subscribe
Login
0 Comments
Newest