עוגת תפוזים בחושה – פרווה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

עוגת בחושה בניחוח תפוז משכר, קלה ופשוטה להכנה.

העוגה אינה מכילה מוצרי חלב ומצויינת לאלרגיים לחלב או לקינוח ארוחות בשריות.

פינוק מושלם ב 5 דקות עבודה.

 

שילובים מומלצים לעוגה –   שוקולד צ’יפס, אגוזים, קינמון,

ממרח שוקולד – לתוספת של שיש ועוד כיד הדמיון.

אני מכינה אותה בתבנית סבתא 

מתאים גם ל – 2 עוגות באינגליש קייק

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

שקית וניל

חצי כוס מיץ תפוזים טרי

3/4 כוס שמן

גרידה מתפוז שלם

כוס ושלושת רבעי קמח – 260 גר’

שקית אבקת אפייה

 

קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך-

מחממים תנור ל- 175 מעלות.

 

מניחים בקערה ביצים סוכר ושמן טורפים היטב.

מוסיפים את מיץ התפוזים , ווניל.

מערבבים קמח ואבקת אפייה ומשלבים לתערובת הנוזלית.

מעבירים לתבנית סבתא משומנת.

כאן אפשר לקחת כוס מהתערובת ולערבב עם כף ממרח שוקולד או שוקולית.

לזלף מלמעלה .

עוד שילוב שאוהבים אצלי – כף קינמון לערבב עם חצי כוס אגוזים שבורים,

לפזר למרכז התערובת ולזלף מעט תערובת מעל.

או חופן נטיפי שוקולד צ’יפס/ שוקולד מריר שבור – שהילדים ממש אוהבים.

נפלא 🙂

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפייה של כ- 40 דקות תלוי בעוצמת התנור.

ואם ממש רוצים לפנק אפשר לצפות בשוקולד מריר מומס.

 

קלי קלות תכינו !!!

 

כל קינוחי הפרווה שלי 

מתכוני עוגות בחושות 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

בואו להיות איתי כאן  באינסטגרם מתכונים ישירות מהמטבח !!!

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

חזרה לדף הראשי 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments