
עוגת בחושה בניחוח תפוז משכר, קלה ופשוטה להכנה.
העוגה אינה מכילה מוצרי חלב ומצויינת לאלרגיים לחלב או לקינוח ארוחות בשריות.
פינוק מושלם ב 5 דקות עבודה.
שילובים מומלצים לעוגה – שוקולד צ’יפס, אגוזים, קינמון,
ממרח שוקולד – לתוספת של שיש ועוד כיד הדמיון.
אני מכינה אותה בתבנית סבתא
מתאים גם ל – 2 עוגות באינגליש קייק
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
שקית וניל
חצי כוס מיץ תפוזים טרי
3/4 כוס שמן
גרידה מתפוז שלם
כוס ושלושת רבעי קמח – 260 גר’
שקית אבקת אפייה
קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך-
מחממים תנור ל- 175 מעלות.
מניחים בקערה ביצים סוכר ושמן טורפים היטב.
מוסיפים את מיץ התפוזים , ווניל.
מערבבים קמח ואבקת אפייה ומשלבים לתערובת הנוזלית.
מעבירים לתבנית סבתא משומנת.
כאן אפשר לקחת כוס מהתערובת ולערבב עם כף ממרח שוקולד או שוקולית.
לזלף מלמעלה .
עוד שילוב שאוהבים אצלי – כף קינמון לערבב עם חצי כוס אגוזים שבורים,
לפזר למרכז התערובת ולזלף מעט תערובת מעל.
או חופן נטיפי שוקולד צ’יפס/ שוקולד מריר שבור – שהילדים ממש אוהבים.
נפלא 🙂
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפייה של כ- 40 דקות תלוי בעוצמת התנור.
ואם ממש רוצים לפנק אפשר לצפות בשוקולד מריר מומס.
קלי קלות תכינו !!!
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
בואו להיות איתי כאן באינסטגרם מתכונים ישירות מהמטבח !!!
בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”