עוגת וניל,שוקולד לבן שקדים ודובדבנים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

IMG_2340

 

עוגה קלה להכנה וטעימה .

הכל בקערה אחת, עירבוב קל ויש לכם עוגה.

שילוב של הדובדבנים בעוגה מעניק יופי וטעם נפלא.

כל מתכוני העוגות הבחושות שלי 

המתכון הוא לתבנית אינגליש קייק 

אפשר להכפיל כמויות לתבנית קוגלהוף או עגולה.

המצרכים-

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס חלב

100 ג”ר חמאה רכה

1 כוס קמח תופח 

1 סוכר וניל

50 ג”ר שוקולד לבן חתוך לקוביות קטנות או מגורד גס

1/4 כוס שקדים טחונים 

לקישוט- חופן דובדבנים מתוקים טריים, או מקונפיטורה או ממעדן דובדבנים מבושלים בסוכר.

אופן ההכנה-

נתחיל עם הביצים – להקציף את הביצים בקערת המיקסר , להוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
IMG_2292

להעביר את הקצף לקערה ולהוסיף את החמאה הרכה, החלב והוניל.

לערבב קמח עם שוקולד לבן ושקדים .ולהוסיף לתערובת הביצים.

  IMG_2300

  

לערבב לתערובת אחידה . להעביר לתבנית אינגליש משומנת במעט חמאה.

 

מעל העוגה להניח את הדובדבנים , ולפזר כף שקדים מולבנים.

להכניס לתנור מחומם על 170-180 מעלות לכ- חצי שעה  40 דקות.

לאחר האפייה מקשטים עם שוקולד לבן מומס  – השיטה הכי קלה-

להכניס 50 ג”ר שוקולד לבן לשקית זילוף. להניח את השקית בתוך כוס עם מים רותחים ל-5 דקות.

השוקולד נמס ואז אפשר לזלף מעל העוגה.

IMG_2324

IMG_2327

IMG_2340

עוד מתכונים עם שוקולד לבן 

מתכונים נוספים עם דובדבנים 

כל מתכוני העוגות הבחושות שלי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments