עוגת גלידה שמכינים ב- 5 דקות עבודה – אחר כך להקפאה ל – 12 שעות לפחות
את המתכון הקליל העלתי אצלי בסטורי השבוע כאן באינסטגרם
מוזמנים להצטרף אלי לעמוד .
המון בקשו גם מתכון כתוב, אז הנה הוא כאן .
ממש ממש קליל להכנה
עוגת גלידה משגעת – בסיס הגלידה מורכב
מ- 2 מצרכים בלבד
קצפת משמנת מתוקה וחלב מרוכז.
לבסיס הגלידה מוסיפים מה שאוהבים
אני הכנתי את הגלידה בטעם רום עם שילוב של דובדבנים טריים מתוקים ואגוזי מלך.
לפני שמתחילים חשוב מאוד – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
המצרכים – לתבנית אינגליש קייק קטנה
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
2 כפות גדושות חלב מרוכז (אוהבים מתוק תוסיפו עוד כף )
כ- 15 דובדבנים מגולענים חתוכים לחצי
חופן אגוזי מלך כשליש כוס חתוכים גס
כפית רום איכותי
אופן ההכנה –
- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה
- משלבים לתוך הקצפת את החלב המרוכז ומערבבים היטב
- משלבים גם את התוספות והטעמים – רום ,דובדבנים ואגוזי מלך מרוסקים
- מרפדים תגנית אינגלישקייק קטנה בניילון נצמד
- מעבירים את התערובת לתבנית
- אפשר להניח מלמעלה ביסקויטים שמרטיבים אותם מעט בחלב.
- להגשה – מוציאים את התבנית החוצה ואחרי כמה דקות הופכים אותה על צלחת הגשה
מתכונים עם דובדבנים
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.