
עוגת גבינה מהירה וטעימה – ללא תחתית נטו גבינה !
אפשר להכין אותה בגרסה ממש דיאטטית ואז גם בדיאטה אפשר להתפנק.
את העוגה הזו אני נוהגת להכין בתקופה שלאחר החגים – אני מתפנקת לי בכל יום בחתיכה קטנה של עוגה – הכי קלה שיש תרתי משמע – גם קלה להכנה וגם קלה מבחינת קלוריות!
העוגה נשמרת כ- 10 ימים במקרר ולדעתי ממש משתבחת עם הימים.
במראה שלה העוגה דומה ל- עוגת גבינה של בית מלון אבל יותר טעימה וקלילה

עוגת גבינה מהירה והכי טעימה שיש
מה דרוש להכנת העוגה – תבנית מלבנית בינונית 20/28 אני מכינה בחד פעמי קרטון או פיירקס.
המצרכים-
6 ביצים
קילו גבינה 5% אפשר גם 3% או 9%
שמנת חמוצה 15% או 9%
1/4 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר עד כוס
חבילה של אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות קמח
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה-
- מניחים את הגבינה והשמנת על נייר סופג במסננת להגרת הנוזלים כחצי שעה לפני ההכנה.
- בקערת המיקסר מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
- בקערה נוספת טורפים את הגבינות והשמנת , משלבים שמנת מתוקה וגם אינסטנט פודינג וקמחים.
- מורידים את המיקסר למהירות איטית ומשלבים את הגבינה לתוך קצף הביצים.
- מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית.
- מכניסים לאפייה לתנור 20 דקות על חום 200 מעלות.
- מנמיכים את טמפרטורת התנור ל150 וממשיכים לאפות עוד כשעה ורבע.
לאחר שהעוגה התקררה מאחסנים בקירור.
עוגה נפלאה וממש קלה להכנה.

- להכנת עוגת גבינה ללא סוכר – משתמשים בתחליפי סוכר סוויטאנגו, כמוסוכר,ספלנדה וכו' ומורידים אינסטנט פודינג.
עוגת גבינה מהירה קלה וסופר טעימה
מבחר ענק של מתכונים לעוגות גבינה
הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם bake_cook_food
וגם בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי
כאן מתכונים לשבועות
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – "מתנות קטנות התפריט היומי "
וגם מוזמנים ל – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני
חזרה לדף הראשי !

שמי דפנה אוסטר מיכאל – מבשלת , אופה וגם מצלמת.
אוכל, בישול ואפייה הם אהבתי הגדולה.
החיבור שלי למטבח החל בערך בגיל 5, עוזרת ומתעניינת בכל מה שקשור לבישול ואפייה.
במשך השנים צברתי ניסיון, אספתי מתכונים ובעיקר בישלתי ואפיתי למשפחתי הקרובה והרחבה.
כבר כמה שנים אני כותבת ומצלמת את אתר האוכל שלי "מתנות קטנות".
מתכונים וותיקים של אמא וסבתא לצד מתכונים עכשויים שלי,
אוהבת חומרי גלם, טריים, זמינים ועונתיים.
משם, מחומרי הגלם בעצם באה לי ההשראה למתכון חדש.
אוהבת לבשל ולצלם את האוכל ובעיקר לאפות- שם אני מגשימה את כל הפנטזיות המתוקות שלי.