עוגת גבינה יפנית
הלהיט שרץ ברשת .
רכה אוורירית ומטרפת – עוגת טורט גבינה
בואו להכין ,
מה דרוש ?
תבנית קוטר 20 – מרופדת בנייר אפייה גם בצדדים
המצרכים לעוגה –
6 ביצים מופרדות
225 גר’ גבינת שמנת כמו מסקרפונה / פילדלפייה
3/4 כוס סוכר
ת. וניל איכותית/2 סוכר וניל
כפית מיץ לימון
70 גר’ חמאה
1/2 כוס חלב
קורט מלח
1/2 כוס קמח
2 כפות קורנפלור
מחממים תנור ל- 150 מעלות
מניחים בקערה חמאה +חלב+ גבינה מניחים את הקערה מעל מים חמים (בן מרי)
טורפים היטב עד שכל המרכיבים נמסים לתערובת אחידה.
מורידים מהאש ומניחים כמה דקות שהתערובת תתקרר.
טורפים את החלמונים ומוסיפים אותם בהדרגה לתערובת הגבינה. מוסיפים גם מלח, לימון ווניל.
מנפים את הקמח והקורנפלור לתוך התערובת.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים את הקצף לתוך התערובת.
מעבירים לתבנית.
מצפים את התבנית מסביב בנייר אלומיניום.
מניחים בתוך תבנית גדולה יותר שיש בתוכה מים רותחים.
מכניסים לאפייה.
חצי שעה על 150 אחר כך מורידים לעוד כ- 3/4 שעה 130 מעלות.
לאחר שסגרנו , משאירים את העוגה עוד כחצי שעה בתנור.