עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
חטיפים מלוחים נפלאים וקלים להכנה.
שבלולים קטנים שמכינים ממש בזריזות.
פסטו פרמזן זה שילוב טעמים מושלם !
הכנתי השבוע לארוחת ערב ונרשמה התלהבות מכולם .
הרעיון בקיץ החם, הוא לעמוד כמה שפחות זמן במטבח ולהכין מתכונים זריזים וטעימים.
שלפתי בצק פיצה מוכן ומצונן מהמקרר ,
מרחתי בנדיבות בפסטו בזיליקום שווה וגבינת פרמזן מגוררת.
כאן תוכלו לגלוש למתכון ממש קל לפסטו
תוך חצי שעה התקבלו עוגיות פסטו פרמזן משגעות לארוחת ערב מפנקת
המצרכים –
בצק פיצה שמרית
3-4 כפות פסטו
כרבע כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה –
מחממים תנור על 180 מעלות
- פותחים את הבצק על נייר האפייה
- מקמחים מעט מלמטה
- מורחים בנדיבות בפסטו
- מפזרים את הפרמזן.
- חותכים לרצועות של ס”מ וחצי ומגלגלים.
- מניחים על הנייר כשבלולים קטנים
- מכניסים לאפיה של 25-35 דקות או עד שהמאפים מזהיבים יפה.
- מגישים מיד לשולחן וזוללים.
מתכונים מהירים וקלים זה כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
Subscribe
Login
0 Comments