סלט כרוב עם תירס , נכון זה סלט פשוט וקל להכין ,
אני מכינה אותו כבר שנים זה סלט שנהוג להגיש באירועים .
הוא מתאים לכל ארוחת שבת ,חג , על האש.
כולם אוהבים אותו הוא קל להכנה וברור שטעים.
רבים שאלו אותי בשבועות האחרונים אם יש לי מתכון לסלט כרוב של האח הגדול.
אז כמובן כשהכנתי אותו צילמתי צילום קטן כדי שאוכל לעלות לאתר.
סלט מאוד חביב על כולם
תוסיפו אותו למגוון הסלטים שאתם כבר מכינים.
זה מאוד דומה לקולסלאו רק במקום הגזר שמים תירס.
התירס יכול להיות מקופסת שימורים.
אבל אני יותר אוהבת לקחת כוס תירס קפוא,
לבשל 5 דקות במים עם מעט מלח וכפית סוכר.
ואז להוסיף לסלט זה יותר טעים מתירס משומר.
המצרכים-
כחצי כרוב בינוני
כוס תירס קפוא (או מקופסת שימורים)
חופן עלי שמיר קצוץ(אפשר פטרוזיליה אם לא אוהבים)
כ- 2-3 כפות מיונז/מיונז טבעוני
(או אפשר להחליף ב- 3 כפות שמן )
3 כפות מים
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כפית סוכר
מיץ מלימון טרי
אופן ההכנה –
פורסים את הכרוב דק דק, אפשר במעבד מזון.
את התירס הקפוא אני מבשלת במים רותחים עם מעט מלח וסוכר .
5 דקות בישול ומסננים . מקררים מעט.
מוסיפים לכרוב. מוסיפים את השמיר הקצוץ.
מערבבים מיונז עם מים ומוסיפים לסלט.
מוסיפים גם מלח,לימון, סוכר ופלפל ומערבבים היטב.
מומלץ להכין כשעה לפני ההגשה.
יש לכם אינסטגרם ? אל תפספסו את הסרטונים שלי !!!
מצטרפים עכשיו לעמוד שלי ועוקבים אחרי
חוברת מתכונים לכל הסלטים המובחרים שלי
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר