אחרי שתכינו את הסלט הזה ותטעמו , לא תכינו יותר את הסלט ביצים
הרגיל שלכם.
השדרוג של הוספת בצל מקורמל – מטוגן הרבה זמן עד שמתקרמל ונעשה מתוק.
זהו שינוי מאוד מוצלח וטעים לסלט הביצים המוכר.
אז קצת השקעה ויש לכם סלט מפתיע וטעים לכבוד שבת
המצרכים –
6-8 ביצים
בצל גדול או 2 קצוצים
חופן ירק – אני שמה שמיר אפשר פטרוזיליה
חופן של עירית קצוצה
מלפפון חמוץ 1-2 (לא חובה )
3 כפות מיונז
כפית חרדל גרגרים או רגיל
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה –
נבשל את הביצים לקשות זה לוקח כ- 10 דקות.
במקביל מטגנים את הבצל הקצוץ להזהבה לא על אש גבוהה.
מעבירים לאש נמוכה ומערבבים מידי פעם הבצל צריך להתקרמל ולקבל צבע חום בהיר .
משהו כמו 20-30 דקות.
לקלוף הביצים ולגרד או לחתוך לקוביות קטנות .
להוסיף לקערה את הבצל המקורמל, שמיר קצוץ מלפפונים חתוכים דק דק, עירית קצוצה .
לערבב ולתבל בלימון ,במיונז ,חרדל מלח ופלפל .
הסלט מוכן הוא טעים ממש ומתחסל ראשון בשולחן הסלטים.
והטעם מפתיע הבצל תורם לטעם מתקתק יחד עם החמיצות של הרטבים יוצא מדהים.