סלט ביצים שקשה להפסיק לאכול – ויש בו סוד שעושה את ההבדל

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

 

אחרי שתכינו את הסלט הזה ותטעמו , לא תכינו יותר את הסלט ביצים

הרגיל שלכם.

השדרוג של הוספת בצל מקורמל – מטוגן הרבה זמן עד שמתקרמל ונעשה מתוק.

זהו שינוי מאוד מוצלח וטעים לסלט הביצים המוכר.

אז קצת השקעה ויש לכם סלט מפתיע וטעים לכבוד שבת

המצרכים –

6-8 ביצים

בצל גדול או 2 קצוצים

חופן ירק – אני שמה שמיר אפשר פטרוזיליה

חופן של עירית קצוצה

מלפפון חמוץ 1-2 (לא חובה )

3 כפות מיונז

כפית חרדל גרגרים או רגיל

מלח

פלפל שחור גרוס

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה –

נבשל את הביצים לקשות זה לוקח כ- 10 דקות.

במקביל מטגנים את הבצל הקצוץ להזהבה לא על אש גבוהה.

מעבירים לאש נמוכה ומערבבים מידי פעם הבצל צריך להתקרמל ולקבל צבע חום בהיר .

משהו כמו 20-30 דקות.

לקלוף הביצים ולגרד או לחתוך לקוביות קטנות .

להוסיף לקערה את הבצל המקורמל, שמיר קצוץ מלפפונים חתוכים דק דק, עירית קצוצה .

לערבב ולתבל בלימון ,במיונז ,חרדל מלח ופלפל  .

הסלט מוכן הוא טעים ממש ומתחסל ראשון בשולחן הסלטים.

והטעם מפתיע הבצל תורם לטעם מתקתק יחד עם החמיצות של הרטבים יוצא מדהים.

 

מתכונים לכל הסלטים שלי כאן 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments