סופגניות תפוחי עץ

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פנקייק תפוח עץ או סופגניות תפוחים

זהו אחד המתכונים הראשונים שהעלתי לרשת לפני כמעט 10 שנים .

כל כך טעים, שאתם חייבים להכין באחד מערבי החנוכה.

לפעמים כשבא לי ממש לפנק את המשפחה אני מכינה גם באמצע השנה.

אוהבים לבשל? הגיע הזמן להגשים את החלום למטבח מעוצב ומאובזר. עיצוב וייצור מטבחים בהתאמה אישית. לפרטים נוספים הכניסו שם ומספר טלפון:

תפוח עץ מצופה בתערובת בצק מטוגן, מגישים חם עם רוטב מייפל – פשוט תענוג !

מתכונים לחנוכה זה כאן !

זה רק נראה מסובך אבל מאוד פשוט להכנה

בצק שמכינים במהירות כמו תערובת פנקייק,

טובלים את התפוחים ומטגנים.

אז איך מכינים סופגניות תפוחים ?

בקלי קלות

המצרכים –

3 -4 תפוחי פינק ליידי או גראנד סמיט

2 כפות ברנדי

כפית גרד לימון

שקית סוכר וניל

לתערובת בצק פנקייק-

2 ביצים

כוס חלב

3 כפות סוכר

שקית וניל

1/4 כפית מלח

250 ג"ר קמח תופח

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית גרד לימון

שמן לטיגון עמוק

לקישוט- סירופ מייפל או אבקת סוכר וקינמון

אופן ההכנה –

  • לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה, כאשר התפוח נשאר שלם.
    לפרוס כל תפוח לכ- 5 פרוסות.
  • לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים  לתבל בוניל ובגרד לימון ולהניח בצד.

הכנת תערובת הפנקייק-

  • לערבב את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
  • לחמם שמן  לטיגון עמוק במחבת עמוקה
  • לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת הפנקייק ולטגן כ 2 דקות מכל צד.
    להניח על נייר סופג.

להגיש חמים עם רוטב מייפל מעל ואפשר גם קצת גלידה …

תענוג !

 

בואו הצטרפו אלי לאינסטגרם  bake_cook_food

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

חזרה לדף הראשי 

תגובות

תגובות