עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
פנקייק תפוח עץ או סופגניות תפוחים
זהו אחד המתכונים הראשונים שהעלתי לרשת לפני כמעט 10 שנים .
כל כך טעים, שאתם חייבים להכין באחד מערבי החנוכה.
לפעמים כשבא לי ממש לפנק את המשפחה אני מכינה גם באמצע השנה.
תפוח עץ מצופה בתערובת בצק מטוגן, מגישים חם עם רוטב מייפל – פשוט תענוג !
מתכונים לחנוכה זה כאן !
זה רק נראה מסובך אבל מאוד פשוט להכנה
בצק שמכינים במהירות כמו תערובת פנקייק,
טובלים את התפוחים ומטגנים.
אז איך מכינים סופגניות תפוחים ?
בקלי קלות
המצרכים –
3 -4 תפוחי פינק ליידי או גראנד סמיט
2 כפות ברנדי
כפית גרד לימון
שקית סוכר וניל
לתערובת בצק פנקייק-
2 ביצים
כוס חלב
3 כפות סוכר
שקית וניל
1/4 כפית מלח
250 ג”ר קמח תופח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית גרד לימון
שמן לטיגון עמוק
לקישוט- סירופ מייפל או אבקת סוכר וקינמון
אופן ההכנה –
- לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה, כאשר התפוח נשאר שלם.
לפרוס כל תפוח לכ- 5 פרוסות. - לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים לתבל בוניל ובגרד לימון ולהניח בצד.
הכנת תערובת הפנקייק-
- לערבב את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
- לחמם שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה
- לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת הפנקייק ולטגן כ 2 דקות מכל צד.
להניח על נייר סופג.
להגיש חמים עם רוטב מייפל מעל ואפשר גם קצת גלידה …
תענוג !
בואו הצטרפו אלי לאינסטגרם
בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
חזרה לדף הראשי
Subscribe
Login
0 Comments