סופגניות תפוחי עץ

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פנקייק תפוח עץ או סופגניות תפוחים

זהו אחד המתכונים הראשונים שהעלתי לרשת לפני כמעט 10 שנים .

כל כך טעים, שאתם חייבים להכין באחד מערבי החנוכה.

לפעמים כשבא לי ממש לפנק את המשפחה אני מכינה גם באמצע השנה.

תפוח עץ מצופה בתערובת בצק מטוגן, מגישים חם עם רוטב מייפל – פשוט תענוג !

מתכונים לחנוכה זה כאן !

זה רק נראה מסובך אבל מאוד פשוט להכנה

בצק שמכינים במהירות כמו תערובת פנקייק,

טובלים את התפוחים ומטגנים.

אז איך מכינים סופגניות תפוחים ?

בקלי קלות

המצרכים –

3 -4 תפוחי פינק ליידי או גראנד סמיט

2 כפות ברנדי

כפית גרד לימון

שקית סוכר וניל

לתערובת בצק פנקייק-

2 ביצים

כוס חלב

3 כפות סוכר

שקית וניל

1/4 כפית מלח

250 ג"ר קמח תופח

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית גרד לימון

שמן לטיגון עמוק

לקישוט- סירופ מייפל או אבקת סוכר וקינמון

אופן ההכנה –

  • לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה, כאשר התפוח נשאר שלם.
    לפרוס כל תפוח לכ- 5 פרוסות.
  • לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים  לתבל בוניל ובגרד לימון ולהניח בצד.

הכנת תערובת הפנקייק-

  • לערבב את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
  • לחמם שמן  לטיגון עמוק במחבת עמוקה
  • לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת הפנקייק ולטגן כ 2 דקות מכל צד.
    להניח על נייר סופג.

להגיש חמים עם רוטב מייפל מעל ואפשר גם קצת גלידה …

תענוג !

 

בואו הצטרפו אלי לאינסטגרם  bake_cook_food

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

חזרה לדף הראשי 

תגובות

תגובות