
חזה עוף מוקפץ עם מעט שמן ברוטב פטריות טריות ושמיר .
ארוחה קלה וטעימה שאפשר להכין במהירות.
המצרכים–
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
סלסלת פטריות טריות
1בצל פרוס דק
1/4 כוס יין לבן
1שן שום חתוכה
1 כף אבקת מרק פטריות (ללא מונוסודיום )
1כפית מיונז לייט
מלח,פלפל
חופן שמיר קצוץ
אופן ההכנה–
בקערה לערבב חזה עוף עם שום ומיונז, מלח ופלפל.
במחבת טפלון לשים מעט שמן כ-2 כפות ולטגן את החזה עוף מעט משני הצדדים.
בסיר רחב לטגן בכף שמן את הבצל, לפרוס את הפטריות ,אם הן קטנות אפשר להשאיר שלמות.
להוסיף לבצל, לעוד דקה טיגון קל. לשלב את היין.
להוסיף כף אבקת מרק פטריות מלח ופלפל וחצי עד 3/4 כוס מים לערבב היטב .
לבשל עוד כ2-3 דקות ולהוסיף את חזה העוף המטוגן.
להמשיך לבשל עוד כ-3 דקות לקראת הסוף לפזר שמיר קצוץ ולסגור את האש.
להגיש מעל פירה או כל תוספת אחרת שאוהבים!
בתאבון!
חזה עוף זה שניצל ?