עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
תבשיל בורגול בתוספת עדשים שחורות ודלורית.
מג’דרה משודרגת מופלאה .
ארוחה צמחונית – טבעונית מצויינת
שילוב קטניות, דגנים וירקות- תוספת מאוזנת טעימה ובריאה.
המצרכים –
3/4 כוס בורגול גס
1/2 כוס עדשים שחורות
בצל קצוץ
חצי כרשה קצוצה
כוס קוביות דלורית
מלח, פלפל
מעט כמון
אופן ההכנה-
- משרים את העדשים לפחות שעה
- משרים גם את הבורגול במים כחצי שעה ומסננים
- בסיר כבד מחממים 2-3 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל והכרשה.
- משלבים לסיר את קוביות הדלורית וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
- משלבים את הבורגול והעדשים לתוך הירקות.
- מוסיפים תבלינים וכוס מים רותחים.
- מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ- 20-30 דקות .
מנה נפלאה,בריאה וטעימה !
מג’דרה משודרגת
יש לכם אינסטגרם ?
בואו – אל תפספסו את העמוד הטעים שלי באיסטגרם !
מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן
תבשיל בורגול עדשים שחורות ודלורית
עוד מתכונים טבעוניים/ צמחונים
אהבתם את המתכון ?
אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,
אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי
מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
חזרה לעמוד הראשי
Subscribe
Login
0 Comments