מתכון – תבשיל בורגול עדשים שחורות ודלורית

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תבשיל בורגול בתוספת עדשים שחורות ודלורית.

מג’דרה משודרגת מופלאה .

ארוחה צמחונית – טבעונית מצויינת

שילוב קטניות, דגנים וירקות-  תוספת מאוזנת טעימה ובריאה.

המצרכים –

3/4 כוס בורגול גס

1/2 כוס עדשים שחורות

בצל קצוץ

חצי כרשה קצוצה

כוס קוביות דלורית

מלח, פלפל

מעט כמון

אופן ההכנה-

  • משרים את העדשים לפחות שעה
  • משרים גם את הבורגול במים כחצי שעה ומסננים
  • בסיר כבד מחממים 2-3 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל והכרשה.
  • משלבים לסיר את קוביות הדלורית וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
  • משלבים את הבורגול והעדשים לתוך הירקות.

  • מוסיפים תבלינים וכוס מים רותחים.
  • מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ- 20-30 דקות .

מנה נפלאה,בריאה וטעימה !

מג’דרה משודרגת

יש לכם אינסטגרם ?

בואו – אל תפספסו את העמוד הטעים שלי באיסטגרם !

מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן 

תבשיל בורגול עדשים שחורות ודלורית

 

עוד מתכונים טבעוניים/ צמחונים 

אהבתם את המתכון ?

אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי

מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

 

חזרה לעמוד הראשי 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments