קציצות בשר בקר ברוטב עשיר של המון בצל ודובדבנים טריים.
אני אוהבת לשלב באוכל שלי חומרי גלם עונתיים – גם ירקות וגם פירות.
לפני שהדובדבנים יעלמו מהשוק הכנתי איתם סיר של קציצות מושלם בטעמים.
קציצות ברוטב עשיר עם מתיקות מעודנת – יצא פגז!
יש לכם אינסטגרם?
בואו לכאן – יהיה מעניין וטעים !
מכינים אורז לבן כתוספת – ארוחה פשוט מושלמת
מתכון קציצות בשר בקר – קציצות בשר עם בצל ודובדבנים טריים
המצרכים –
לתערובת הבשר
600 גר בשר טרי טחון
בצל מגורד
ביצה
שן שום כתושה
תבלינים – מלח, פלפל שחור ומעט קינמון או בהרט
2 כפות פירורי לחם
הרוטב-
2 בצלים גדולים פרוסים
1/2 כוס דובדבנים טריים מגולענים
2 כפות רכז רימונים/סילאן
1/4 כוס יין אדום
מלח, פלפל בנדיבות
אופן ההכנה-
מערבבים את מצרכי תערובת הבשר .
יוצרים קציצות וצולים על מחבת טפלון עם מעט שמן.
בסיר רחב מטגנים את הבצל היטב עד להזהבה יפה.
משלבים את היין ואחר כך מוסיפים את הדובדבנים.
מתבלים בתבלינים.
מוסיפים מעט מים ומסדרים את הקציצות סביב.
מעבירים לבישול על אש נמוכה כשעה.
מכינים אורז לבן ומתענגים!
מנה קייצית מעולה וטעימה .כשנגמרת עונת הדובדבנים
אפשר להחליף בענבים או בחופן חמוציות ,משמש מיובש, צימוקים.
מתכון קציצות בקר – קציצות בשר עם בצל ודובדבנים טריים
תכינו זה נפלא !
כל מתכוני הקציצות שלי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף –
“מתנות קטנות התפריט היומי ”
התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
אינסטגרם שלי כאן – מתנות קטנות האינסטגרם