הכנתי בורקס לארוחת החג טעים טעים.
הבורקס הוא ללא גלוטן עם בצק עלים חדש ללא גלוטן .
הטעם ממש אותו טעם של הבצק הרגיל ,כמעט ולא מורגש הבדל.
אז פנקו את המשפחה ותכינו בורקס כזה כייפי וטעים.
המצרכים-
חבילה בצק עלים ללא גלוטן שמרית כשר לפסח
2 תפוחי אדמה מבושלים
בצל קצוץ
פטריות חצי סלסלה או חצי קופסת שימורים קצוצות דק
מלח פלפל שחור
ביצה
שומשום
אופן ההכנה –
מטגנים את הבצל להזהבה יפה ומוסיפים גם את הפטריות לטיגון קל.
מועכים את תפוחי האדמה המבושלים.
מוסיפים את הבצל והפטריות .מלח פלפל שחור וביצה שטרפנו אותה לפני והשארנו כף מהביצה בצד. כדי להבריש למעלה.
פותחים את הבצק על נייר אפיה .
חותכים באמצע לשני מלבנים.
מניחים מהמלית בקצה של כל מלבן.
סוגרים לכרוכית.
חותכים למשולשים קטנים.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
אפייה 180 מעלות כחצי שעה עד שרואים שהבורקס זהוב היטב.
מגישים לשולחן ונהנים מבורקס גם בפסח
אפשר כמובן כל מילוי אחר מה שבא לכם.
מתכון בורקס ללא גלוטן טעים טעים אתם חייבים להכין !
חוברת מתכונים לפסח ממש כאן
מתכונים ללא גלוטן